top of page

M4: Tema 15 - iSmart


- Vom incepe cu un triunghi initial de 100 px pe fiecare latura. Vom crea un nou layer si vom crea un triunghi folosind aceasta dimensiune.

-Pentru a dubla numarul de triunghiuri, vom duplica layerul cu triunghiul initial si il vom pozitiona astfel incat sa se atinga perfect cu triunghiul initial. Astfel, avem acum doua triunghiuri echilaterale care se ating.

-Vom colora primul triunghi folosind o culoare diferita. Putem selecta o nuanta din paleta de culori din ps cs3.

-Pentru a continua procesul de dublare, vom duplica acum cele doua triunghiuri si le vom pozitiona astfel incat sa se atinga perfect cu cele existente. Astfel, avem acum patru triunghiuri echilaterale care se ating.

-Vom alege o noua culoare si o vom aplica celui de-al doilea triunghi creat in pasul anterior.

-Vom continua procesul de dublare si colorare a triunghiurilor pana cand vom obtine un sir complet de triunghiuri echilaterale care se ating si au culori diferite. Numarul de operatii efectuate va fi minim, deoarece vom folosi duplicarea layerelor pentru a crea rapid si eficient noi triunghiuri.

-Rezultatul final va fi o compozitie de triunghiuri echilaterale care se ating perfect si au culori diferite, intr-un proiect de 1200x1200 px cu o rezolutie de 72 dpi.

3 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

M4: Tema 10 - Back to the future.

În ultimul an și jumătate, lumea a fost martora unor schimbări fără precedent în domeniul educației. Pandemia de covid-19 a determinat...

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page