top of page

O zi plina de Descoperiri si Aventuri.

Într-o dimineață de vară, am pornit într-o "aventură" către Budapesta, capitala Ungariei. Orașul mă întâmpina cu o arhitectură fascinantă și o istorie bogată. Am început ziua cu o plimbare pe malul Dunării, admirând panorama impresionantă a clădirilor istorice.

Ne-am îndreptat apoi spre Castelul Buda, o bijuterie a arhitecturii medievale, unde ne-am pierdut în străzile sale pietruite și în grădinile luxuriante. Acolo, am descoperit Muzeul Istoriei Budapestei și am aflat mai multe despre trecutul fascinant al orașului.

După o zi de explorare, ne-am răsfățat cu mâncare tradițională maghiară la o tavernă locală. Seara, am luat o croazieră pe Dunăre, de unde am admirat Budapesta iluminată în toată splendoarea sa. Podurile frumos iluminate, precum și clădirile istorice, au creat un tablou spectaculos.

Călătoria noastră în Budapesta a fost o experiență memorabilă, în care am descoperit frumusețea orașului și am fost captivați de cultura și istoria sa bogată. A fost o aventură care ne-a adus amintiri prețioase și dorința de a reveni în viitor.

3 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page