top of page

M3: Tema 03 - joi.


Intr-o dimineata racoroasa de primavara, intr-o mica curte inverzita, s-au petrecut

evenimente cu totul neobisnuite. Soarele rasarise pe cerul albastru si pasarile isi incepusera cantecul matinal. Curtea, inconjurata de o granita de trandafiri infloriti, emana o aura magica, insa locuitorii din apropiere nu stiau inca cat de minunata era aceasta.

In mijlocul curtii se afla un copac batran, ale carui frunze erau ciudat de stralucitoare, de parca erau stropite cu praf de stele. Acolo, sub umbra lui, se odihnea o fata pe nume Elara. Avea parul de culoarea smaraldului si ochii asemenea unor safire. Ea era inzestrata cu puteri magice, dar prefera sa le pastreze in secret.

Intr-o dimineata, Elara a descoperit un mic portal fermecat inradacinat in copacul batran. Cu inima batand de nerabdare, a decis sa-l exploreze. Cu fiecare pas spre portal, s-a trezit teleportata intr-o alta lume, o lume in care animalele vorbesc si plantele danseaza.

In aceasta lume fantastica, Elara s-a intalnit cu un iepuras vorbitor pe nume Floricel. Floricel i-a dezvaluit ca lumea aceasta a fost creata din dorinta fermecata a copacului batran de a imparti minunile cu cei alesi. Elara a fost aleasa sa devina pastratoarea secretelor acestei lumi, pentru a le proteja si impartasi cu lumea exterioara.

Elara a petrecut ceva timp in aceasta lume fantastica, invatand de la creaturile vorbitoare si plantele magice. A dobandit puteri noi si a crescut in intelepciune. Cu timpul, a inteles ca trebuie sa se intoarca in lumea ei si sa imparta darurile pe care le-a primit. Cu ajutorul portalului fermecat, s-a intors in curtea inverzita.

Odata intoarsa, Elara a impartasit minunile si intelepciunea acumulate cu cei din jurul ei. Curtea inverzita a devenit un loc de intalnire pentru toti cei care cautau un strop de magie in viata lor cotidiana. Astfel, povestea sa fantastica a devenit o legenda, iar Elara a devenit un simbol al sperantei si frumusetii dincolo de ceea ce se vede cu ochiul liber.

In fiecare dimineata, curtea inverzita era locul in care magia se intalnea cu realitatea, iar oamenii descopereau ca exista mult mai mult in lume decat li se parea la inceput.

3 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page