top of page

M2: Tema 22 - MyWay.


-Impartiti sarcinile intre membrii echipei, astfel incat fiecare sa aiba un rol bine definit si o responsabilitate clara in cadrul proiectului.


-Alegeti membrii echipei pe baza abilitatilor lor, precum cunoasterea software-ului de design sau capacitatea de a lucra cu precizie la scara.

-Stabiliti un timp limita pentru finalizarea proiectului si impartiti sarcinile in functie de termenele limita.

-Realizati o schita a proiectului, pentru a incepe proiectul final.

-Crearea unei viziuni clare a proiectului prin intermediul unui preview sau machetare, astfel incat fiecare membru al echipei sa aiba o idee clara despre cum arata proiectul final.

-Documentati tot procesul de lucru si mentineti comunicarea cu ceilalti membri ai echipei, astfel incat sa puteti face modificari daca este necesar.

-Proiectul final trebuie sa includa planul cabinetului de media din sala 206, cu scara specificata si pozitionarea tuturor meselor, desenate la scara, plan orizontal (vedere de sus). Documentele finale trebuie sa includa si schitele preliminare, machetele si orice alte materiale relevante pentru proiect.

-Numarul de membrii din echipa poate varia in functie de complexitatea proiectului si de timpul disponibil pentru finalizarea acestuia. O echipa formata din 3 membri ar putea fi rezonabila pentru acest proiect.

-Este important ca membrii echipei sa fie motivati si sa aiba o atitudine pozitiva, astfel incat sa poata lucra bine impreuna si sa ajunga la un rezultat final satisfacator.

35 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page