top of page

M1: Tema 18 - Fantasy.

Actualizată în: 8 feb. 2022

Totul a inceput cu un baiat pe nume Rodrigo caruia ii placea misterele, ii placea sa caute pe internet multe mistere si ii placea orice lucru care apartinea in campului lexical al cuvintelor fantezie,mistere,legende etc..

Asa si facut intr-o noapte, tot cauta pe site-uri dubioase povesti cu mistere, legende si dupa un timp de cautat a si dat peste una. Povestea respectiva asa suna " In secolul al 16-lea oamenii tot vorbeau despre o insula, o insula in care numa stateau numai vrajitoarele si faceau manifestari, vraji. Prin aceea vreme femeile cu parul roscat si cu pistrui considerau vrajitaore si le ardeau vii, asa ca aceste femei au fugit pe acea insula." Cand a citit fragmentul asta Rodrigo a devenit mult mai interesat de vrajitoare si bineinteles de acea insula. El prieduse multe nopti prin a cauta despre vraji si vrajitoare, ba chiar a ajuns o obsesie pentru el. Insula respectiva era asezata pe oceanul atlantic dar nimeni nu prea a mai pus piciorul pe insula.

Rodrigo intr-o zi si-a intrebat bunicul daca a auzit de aceea insula, Bunicul sau ii raspunsese cu un glas foarte frumos si i-a spus ca da a auzit si ca si el era curios de acea insula. Ei doi au inceput sa aiba o discutie foarte lunga, au intrat in mii si mii de subicte in care au fost intr-un acord comun.

Dintr-o data Rodrigo isi intreaba bunicul:

-Acea insula mai exista ? Ce s-a intamplat cu el?

Iar bunicul sau ii raspunsese razand:

-Probabil e un simplu mit pentru ca nimeni nu prea mai stie despre acea insula, nici nu se stie unde era mai exact pe ocean!


Cand l-a auzit Rodrigo pe bunicul sau s-a intristat putin pentru ca chiar a crezut in aceea insula, dar tot i se puneau intrebari in capul lui "Oare chiar nu a existat niciodata?; Chiar e un singur mit sau legenda?".


5 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page