top of page

M1: Tema 14 - Temperatura de culoare.

Actualizată în: 8 feb. 2022


Tipul corpului de iluminat si importanta lor:

-Sursele de lumina in casa sunt foarte importante si pe langa asta lumina are puterea de a ne schimba si influenta starea de spirit.

  1. Corpurile de iluminat tip plafoniera: Plafoniera este un corp de iluminat pozitionat, de obicei, pe mijlocul tavanului. Este un corp de iluminat simplu, practic si poate fi ales cu functia de reglare a intensitatii.





2. Corpurile de iluminat suspendate: este potrivit, mai degraba, pentru o zona de dining. Ele sunt pozitionate in incaperi mari, unde spatiul este suficient pentru a nu crea impresia unei incaperi prea inghesuite.







3.Corpurile de iluminat tip spot: corpurile de iluminat tip spot sunt extrem de simple si frumoase. Sunt populare deoarece pot fi montate direct in mobila sau fixate intr-un tavan fals.







4. Corpurile de iluminat de perete: Acest corp de iluminat perete este ideala pentru citit sau pt alte activitati. Aceste lumini ajuta pentru relaxeara ochilor.











5. Copuri cu iluminat inteligenta: aceste sisteme de iluminat iti permit sa schimbi nu doar intensitatea luminii, ci si culoarea. Ele se pot sincroniza cu jocurile, cu muzica, dar si cu filmele la care te uiti. Aceste lumini sunt folosite mai mult pt flex....









7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Комментарии


Post: Blog2_Post
bottom of page