top of page

M1: Tema 07.

O sugestie care ar facilita elaborarea atestatului tau ar fi utilizarea de tururi video si colectii de imagini pentru a promova locul respectiv. Este important sa recurgi la texte elaborate pentru a convinge potentialii vizitatori. Datorita imposibilitatii de a testa in prealabil produsul turistic, este esential sa oferi o descriere detaliata, iar abordarea creativa in redactarea textelor devine cruciala pentru a compune mesaje convingatoare si atractive.

Aceasta strategie poate fi aplicata si in cadrul atestatului tau prin prezentarea detaliata a locului pe care il promovezi, folosind texte captivante si informative, furnizand statistici relevante si detaliind preturile de intrare pentru diferite categorii de vizitatori, precum adulti si copii.

Eu am avut de prezentat o destinatie pitoreasca din tara noastra, Romania, iar in urma analizarii numeroaselor optiuni, am optat pentru Ruinele Conacului Bornemissza din judetul Hunedoara, satul Ilia. Alegerea acestui conac a fost determinata de caracterul sau mai putin cunoscut, dorind astfel sa il aduc in atentia lumii prin prezentarea atestatului meu.

9 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page